Nieuws

Van Nistelrooy wil lijn doortrekken met PSV: 'Weten waarom we naar Waalwijk gaan'

Van Nistelrooy wil lijn doortrekken met PSV: 'Weten waarom we naar Waalwijk gaan'

03-03-2023 16:50

Ruud van Nistelrooy hoopt dat PSV de goede lijn tegen RKC Waalwijk door kan trekken. De Eindhovenaren wonnen drie keer op rij en zouden daar in Waalwijk maar al te graag een vierde aan toevoegen.

"We weten waarom we naar Waalwijk gaan", steekt Van Nistelrooy van wal op de persconferentie van de Eindhovenaren. Na drie uitwedstrijden binnen één week wacht er nu een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Eerder dit seizoen wist PSV in eigen huis nipt te winnen van de provinciegenoot. "RKC speelt een heel goed seizoen en heeft niks te verliezen. Ze hebben veel ervaring en goede spelers aan boord", aldus de oefenmeester van PSV.

Van Nistelrooy kan tegen de Waalwijkers in ieder geval weer beschikken over een aantal belangrijke krachten. "Olivier Boscagli heeft donderdag een uur bij Jong PSV gespeeld en Anwar El Ghazi een half uur bij ons. Dat ziet er goed uit allemaal." Thorgan Hazard is niet van de partij bij de Eindhovenaren, terwijl de bij de training geblesseerd uitgevallen Mauro Júnior ook niet lijkt te kunnen spelen.

Naast de overwinning telt er nog een belangrijk aspect voor Van Nistelrooy. De trainer hoopt dat zijn elftal erin slaagt om de nul te houden. "Daar moeten we zeker aan werken", aldus de oud-topspits, geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!