Nieuws

Wereldkampioen Argentinië maakt selectie bekend: Garnacho en Ajacied opgeroepen

Wereldkampioen Argentinië maakt selectie bekend: Garnacho en Ajacied opgeroepen

03-03-2023 15:16

Alejandro Garnacho is voor het eerst in zijn carrière opgenomen in de selectie van het Argentijnse nationale elftal. De Manchester United-aanvaller is net als Ajax-doelman Gerónimo Rulli terug te vinden in de 35-koppige spelersgroep van de wereldkampioen.

Garnacho doormaakt bij The Mancunians een stormachtige ontwikkeling en solliciteert met zijn sterke optredens nadrukkelijk naar een vaste basisplaats in het elftal van Erik ten Hag. Afgelopen woensdag zorgde de Argentijn met een late treffer er nog voor dat Manchester United ten koste van West Ham United doorging in de FA Cup.

De spectaculaire doorbaak is ook bondscoach Lionel Scaloni niet ontgaan. In zijn eerste selectie sinds het WK heeft de bondscoach ook een plek ingeruimd voor ex-Ajacieden Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico. Sterspeler Lionel Messi is ook van de partij. Er wordt op 26 maart geoefend tegen het Nederlands getinte Curaçao, de ontmoeting met Panama vindt drie dagen eerder plaats.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!