Nieuws

Voorselectie Jong Oranje kleurt geel-zwart: veelbelovend Vitesse-duo van de partij

Voorselectie Jong Oranje kleurt geel-zwart: veelbelovend Vitesse-duo van de partij

03-03-2023 14:15
1

Erwin van der Looi heeft Million Manhoef en Ryan Flamingo opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje. De Nederlandse beloften spelen twee oefenwedstrijden op zaterdag 25 en maandag 27 maart tegen respectievelijk Noorwegen en Tsjechië.

Voor Manhoef en Flamingo is het de eerste keer dat ze deel uitmaken van de voorselectie van Jong Oranje. Vitesse mag dan wel kwakkelen, maar ook Van der Looi heeft gezien dat het duo zich individueel gezien stormachtig ontwikkelt in Arnhem.

Een andere opvallende naam bij Jong Oranje is die van Devyne Rensch. De rechtsback van Ajax maakte vrijwel altijd deel uit van de selectie van het grote Oranje onder Louis van Gaal, maar moet het nu doen met een plekje bij Jong.

De oefenwedstrijden tegen Noorwegen en Tsjechië worden allebei afgewerkt in Spanje, waar Jong Oranje een trainingskamp gaat belegen in San Pedro del Pinatar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!