Nieuws

Aderlating voor PSG: Neymar mist CL-return tegen Bayern München wegens blessure

Aderlating voor PSG: Neymar mist CL-return tegen Bayern München wegens blessure

03-03-2023 13:54

Een flinke aderlating voor Paris Saint-Germain in aanloop naar de wedstrijd tegen Bayern München: Neymar zal het duel aan zich voorbij moeten laten gaan. Dat vertelt Christophe Galtier - trainer van de Parijzenaren - tijdens een persoment.

Twee weken geleden speelde PSG een competitiewedstrijd tegen Lille OSC, waarin Neymar het einde niet haalde. De Braziliaan moest per brancard van het veld. Even dacht men dat het wel meeviel en dat de aanvaller carnaval wilde vieren in zijn geboorteland, maar niets bleek minder waar. De Franse topclub bevestigde al snel dat de sterspeler een serieuze enkelblessure had opgelopen.

De vrees voor de afwezigheid van Neymar voor het Champions League-treffen met Bayern München werd met de dag groter en is nu werkelijkheid geworden. "Neymar zal de komende twee wedstrijden niet in actie komen", onthulde Galtier vrijdag tijdens een persmoment. Een aderlating, aldus de Fransman."Hij is één van onze topscorers en geeft veel assists. Het is een groot verlies."

Het is de tweede keer in korte tijd dat PSG een sterspeler moet missen tegen de Duitse topclub. In de heenwedstrijd stond Kylian Mbappé het eerste uur aan de kant wegens een blessure.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!