Nieuws

Jans grijpt in bij Twente: Brenet wegens disciplinaire buiten wedstrijdselectie

Jans grijpt in bij Twente: Brenet wegens disciplinaire buiten wedstrijdselectie

03-03-2023 13:34
2

Joshua Brenet zit aankomend weekend niet bij de wedstrijdselectie van FC Twente. De verdediger is wegens disciplinaire redenen geschorst voor het treffen met SC Heerenveen.

Dat meldt TC Tubantia. Brenet werd tegen PSV na ruim een uur spelen naar de kant gehaald, samen met Vaclav Cerny. Na afloop van het duel liet Twente-trainer Ron Jans los dat hij het tweetal niet zomaar naar de kant haalde. Volgens de oefenmeester liep de rechterkant niet.

Het blijkt dat de wissel van Brenet nog even heeft na gesudderd. "Hij is niet goed met zijn wissel tegen PSV omgegaan", verklaart Jans nu. Volgens het medium uit het oosten heeft Brenet de afgelopen dagen voor zichzelf getraind.

Het is niet de eerste keer dat Jans rigoureus ingrijpt in de selectie van Twente. Eerder werd Virgil Misidjan al eens uit de wedstrijdselectie gelaten. "Als Joshua het net zo oppakt als Virgil, dan hebben we iets bereikt met z’n allen", besluit Jans.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!