Nieuws

'Franse Openbaar Ministerie klaagt PSG-verdediger Hakimi aan wegens verkrachting'

'Franse Openbaar Ministerie klaagt PSG-verdediger Hakimi aan wegens verkrachting'

03-03-2023 13:17

Achraf Hakimi is aangeklaagd wegens een verkrachtingszaak, meldt AFP. Het Franse Openbaar Ministerie bevestigt dat er een onderzoek is ingesteld naar de back van Paris Saint-Germain.

Een 24-jarige vrouw meldde zich afgelopen week bij de politie. Het vermeende slachtoffer stelt dat Hakimi haar zou hebben verkracht in zijn huis in Parijs. Uiteindelijk wist de vrouw zichzelf te bevrijden het huis van de Marokkaan te ontvluchten.

Volgens Le Parisien was de vrouw in kwestie niet uit op een rechtszaak en wilde ze het puur bij een verklaring houden. Daar heeft het Openbaar Ministerie een ander advies in gegeven, waardoor het toch tot een gevecht in de rechtbank gaat komen. De advocaat van Hakimi ontkent alle aantijgingen. "Hij is rustig en stelt zich beschikbaar voor de autoriteiten."

Niet alleen de advocaat van Hakimi staat hem bij, maar ook Paris Saint-Germain schaart zich achter de speler. Het is een flinke smet op de mooie week voor de rechtsback: hij werd verkozen in het FIFA Elftal van het Jaar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!