Nieuws

Spakenburg en de top-drie: waar volg je de KNVB-bekerloting voor de halve finales?

Spakenburg en de top-drie: waar volg je de KNVB-bekerloting voor de halve finales?

04-03-2023 13:50 Laatste update: 13:46

Nu ook Ajax en PSV hun plicht hebben gedaan, is bekend dat zij, Feyenoord en amateursensatie SV Spakenburg de vier halve finalisten zijn in het KNVB-bekertoernooi. We kunnen ons gaan opmaken voor de loting, maar wanneer worden de balletjes eigenlijk gerold en op welke tv-zender kan je dit eigenlijk volgen? VoetbalNieuws dient als je agenda.

Met Ajax, PSV, Feyenoord en Spakenburg zijn er nog vier clubs in de race om de felbegeerde Dennenappel. Op zaterdag 4  maart wordt bekend welke twee affiches we gaan krijgen in de halve finales van het toernooi. Vanaf 22.30 begint het programma De Eretribune op ESPN, waarin de loting zal plaatsvinden.

Nadat de balletjes zijn opengemaakt is bekend wie er tegen elkaar spelen. Dat is nog een groot vraagteken, maar wanneer er gaat worden gespeeld is wel bekend. Dat zal zijn in de week van 4, 5 en 6 april.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!