Nieuws

Hankco onder de indruk van Feyenoord-aanhang: 'Dat vond ik helemaal bizar'

Hankco onder de indruk van Feyenoord-aanhang: 'Dat vond ik helemaal bizar'

02-03-2023 18:20 Laatste update: 18:22
1

David Hancko voelt zich als een vis in het water bij Feyenoord. De verdediger is enorm te spreken over trainer Arne Slot en de trouwe aanhang van de Stadionclub.

Hancko maakte in augustus jongstleden de overstap van Sparta Praag naar Feyenoord. Het Legioen maakte veel indruk op de Slowaak bij zijn debuut in De Kuip. "De sfeer was geweldig; dat er zoveel mensen afkwamen op een reguliere competitiewedstrijd, vond ik al ongelofelijk. Maar dat er in De Kuip even hard wordt gejuicht voor een goede tackle als voor een aanvallende actie, vond ik helemaal bizar", adus Hancko in het Feyenoord Magazine.

"Ik ben daar nog steeds niet aan gewend. Toen ik na die wedstrijd eenmaal in mijn appartement was, kon ik eigenlijk niet geloven wat ik had meegemaakt. Maar ik wist wel direct dat ik de goede keuze had gemaakt", vervolgt de verdediger, die ook erg blij is met Slot en zijn assistenten. "Zij leggen duidelijk uit wat ze van ons verwachten. We krijgen alles aangereikt om maximaal voorbereid te zijn. Op het trainingsveld, maar ook tijdens besprekingen en met specifieke video’s, in mijn geval over de aanvallers van de tegenstander."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!