Nieuws

Messi rekent twee ton af en trakteert Argentijnse ploeggenoten op uniek cadeautje

Messi rekent twee ton af en trakteert Argentijnse ploeggenoten op uniek cadeautje

02-03-2023 12:55

Lionel Messi heeft zijn ploeggenoten met wie hij in Qatar de wereldtitel veroverde, een uniek cadeau gegeven. De Argentijnse superster trakteerde hen, en de technische staf, allemaal op een gouden iPhone 14.

Een glimmend exemplaar, de naam van de spelers, hun rugnummer en het logo van de Argentijnse nationale ploeg staan erop. Ben Lyons, van het bedrijf iDesign Gold, kreeg de eer om de telefoons te ontwerpen. "Lionel wilde iets speciaals en blingy doen om zijn meest trotse moment te vieren", aldus de ondernemer richting het Britse tabloid The Sun. "Hij kwam een paar maanden na de WK-finale met ons in contact en samen kwamen we tot het ontwerp. Hij is niet alleen de beste aller tijden, maar ook een van onze meest loyale klanten." Messi zou om en nabij de twee ton hebben moeten aftikken voor de nieuwste Apple-mobieltjes.

Argentinië werd op 18 december voor de derde keer in de geschiedenis wereldkampioen. In de finale werd Frankrijk na strafschoppen verslagen. Messi scoorde tweemaal en wist ook een penalty te benutten. Hij maakte zodoende zijn grootste droom waar, werd benoemd tot beste speler van het toernooi en kreeg afgelopen maandag de FIFA-titel voor beste speler van de wereld.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 𝗜𝗗𝗘𝗦𝗜𝗚𝗡 𝗚𝗢𝗟𝗗 (@idesigngold)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!