Nieuws

Fred onder de indruk van United-collega: 'Wordt zeker één van de beste ter wereld'

Fred onder de indruk van United-collega: 'Wordt zeker één van de beste ter wereld'

02-03-2023 12:21

Alejandro Garnacho wordt één van de beste spelers ter wereld, is Fred overtuigd. De Braziliaan zag het jonge talent een belangrijk aandeel hebben in de overwinning van Manchester United tegen West Ham United (3-1).

Zowel Garnacho als Fred kwamen tot scoren voor United. De Argentijn maakte de bevrijdende treffer in de negentigste minuut, waarna de middenvelder in de vijfde minuut van de blessuretijd voor de beslissing zorgde.

"Garnacho speelde een goede wedstrijd, met een goede goal", begon Fred na afloop, geciteerd door The Manchester Evening News. "Het is een goede, jonge speler en speelde vandaag een hele goede wedstrijd. Hij moet zo door blijven gaan, hij wordt zeker weten één van de beste spelers ter wereld", klinkt het.

Door de overwinning van United is het nu weer een ronde verder in de FA Cup. De ploeg van Erik ten Hag treft Fulham in de kwartfinales van het toernooi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!