Nieuws

United treft Fulham in kwartfinale FA Cup, Man City verwelkomt icoon Kompany

United treft Fulham in kwartfinale FA Cup, Man City verwelkomt icoon Kompany

01-03-2023 23:33 Laatste update: 23:33

Manchester United neemt het in de kwartfinale van de FA Cup op tegen Fulham. Dat heeft de loting woensdagavond uitgewezen. Stadgenoot en concurrent Manchester City werd gekoppeld aan Burnley.

Manchester United bereikte woensdagavond de kwartfinale van de FA Cup na een indrukwekkende comeback tegen West Ham United. Van de zeven overige overgebleven ploegen was stadgenoot Manchester City de zwaarste tegenstander die United kon loten. De ploeg van Pep Guardiola kwam als eerste uit de koker en neemt het op tegen Burnley, waar voormalig City-verdediger Vincent Kompany aan het roer staat.

De ploeg van Manager Erik ten Hag treft Fulham, de huidige nummer zeven van de Premier League. Een geduchte tegenstander voor Manchester United dus. Joël Veltman en Jan Paul van Hecke nemen het met Brighton & Hove Albion op tegen vierdeklasser Grimsby Town. De ploeg uit de League Two zorgde woensdagavond voor een stunt door Premier League-hekkensluiter Southampton uit het bekertoernooi te knikkeren.

Programma kwartfinale FA Cup:
Manchester City - Burnley
Manchester United - Fulham
Brighton & Hove Albion - Grimsby Town
Sheffield United - Blackburn Rovers

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!