Nieuws

'Fraaie Premier Leauge-transfer lonkt voor bankzitter Tagliafico'

'Fraaie Premier Leauge-transfer lonkt voor bankzitter Tagliafico'

01-01-2022 13:14 Laatste update: 15:36

Nicolás Tagliafico staat in de belangstelling van Aston Villa. De Argentijnse verdediger is zijn basisplaats verloren bij Ajax en staat open voor een vertrek.  

De doorgaans goed geïnformeerde Fabrizio Romano schrijft dat Tagliafico een optie is. The Villans willen hem contracteren in de winterse transferperiode. De club heeft de speler al benaderd voor een overgang, alhoewel Aston Villa de gesprekken met de hoofdstedelingen nog niet heeft geopend. 

Vrijdag maakte Villa-manager Steven Gerrad bekend op een persconferentie dat hij verwacht dat zijn team in januari versterkt wordt. Hij gaf aan op zoek te zijn naar spelers die een directe versterking zijn voor het eerste elftal. Tagliafico voldoet aan dat geschetste profiel. 

Eerder viel de naam van de Argentijnse back al bij Chelsea, verzekert de Italiaanse journalist. Ook het vermogende Newcastle United is geïnteresseerd om de linksback vast te leggen. Echter heeft die club meerdere kandidaten op het oog, schrijft Romano.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!