Nieuws

'Van Bronckhorst wil voormalig Feyenoorder Summerville naar Rangers halen'

'Van Bronckhorst wil voormalig Feyenoorder Summerville naar Rangers halen'

01-01-2022 12:15 Laatste update: 12:36

De naam van Crysencio Summerville wordt genoemd bij Rangers FC. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst is geïnteresseerd in de Leeds United-speler en wil hem graag op huurbasis naar Schotland te halen.

Diverse Britse media, zoals The Scottish Sun en The Daily Mail, verzekeren dat de bij Feyenoord opgeleide buitenspeler bovenaan het verlanglijstje staat van Van Bronckhorst. Eerder werkten het tweetal al samen bij de club uit Rotterdam-Zuid: tot een debuut in het eerste elftal leidde het toen niet voor Summerville.  

De Stadionclub verhuurde Summerville aan FC Dordrecht en ADO Den Haag. Na de succesvolle verhuurperiode aan ADO Den Haag maakte de jongeling de overstap naar de Premier League. Bij de ploeg van manager Marcelo Bielsa heeft de twintigjarige aanvaller het lastig en komt hij nauwelijks aan de bak. Rangers FC wil hem verlossen van zijn uitzichtloze situatie en lijkt hem meer kansen op speeltijd te kunnen bieden. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!