Nieuws

Van Nistelrooy waakt voor onderschatting bij PSV: 'Hebben het allemaal gezien'

Van Nistelrooy waakt voor onderschatting bij PSV: 'Hebben het allemaal gezien'

1 maart - 12:20

PSV neemt het donderdag in de kwartfinale van de KNVB beker op tegen ADO Den Haag. Ruud van Nistelrooy waakt, zeker na de stunt van Spakenburg dinsdagavond, voor onderschatting.

FC Utrecht verloor dinsdagavond in de eigen Galgenwaard met 1-4 van de amateurs van Spakenburg. Van Nistelrooy treedt donderdagavond met PSV aan tegen het op papier overduidelijk mindere ADO Den Haag uit de Keuken Kampioen Divisie. "Onze spelers hebben het allemaal gezien", aldus Van Nistelrooy op de persconferentie over de stunt van Spakenburg. "In het voetbal kan veel. Wij moeten morgen tegen ADO gewoon zelf zorgen dat we top zijn."

PSV kan tegen ADO Den Haag in ieder geval geen beroep doen op Walter Benítez. Woensdag werd bekend dat de doelman langdurig is uitgeschakeld bij de Eindhovenaren met een meniscusblessure. Joël Drommel, die dit seizoen sowieso al in de KNVB beker keepte, staat onder de lat tegen de Hagenaren. Van Nistelrooy bevestigt bovendien dat Anwar El Ghazi terug is van een blessure, terwijl Thorgan Hazard, Fodé Fofana en Sávio nog geblesseerd zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s