Nieuws

'Napoli wil United-verdediger die momenteel aan Aston Villa verhuurd is'

'Napoli wil United-verdediger die momenteel aan Aston Villa verhuurd is'

31-12-2021 17:35 Laatste update: 01-01-2022 12:18

Napoli is bezig om Manchester United-verdediger Axel Tuanzebe te contracteren. Op dit moment is de mandekker nog uitgeleend aan Aston Villa, die niets zien in een voortijdige beëindiging van de samenwerking. 

De onderhandelingen zijn inmiddels gestart en de Italianen willen de Engelsen een huurvergoeding van vierhonderdduizend euro betalen plus een optie tot koop. De doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano meldt dat Napoli het bod inmiddels heeft ingediend en dat The Mancunians de mogelijke transfer momenteel aan het overdenken zijn. De Italiaanse journalist weet dat Tuanzebe openstaat voor de overstap naar de nummer drie van de Serie A.  

Op dit moment is Tuanzebe nog verhuurd aan Aston Villa. Onder de nieuwe manager Steven Gerrard kwam de centrale verdediger niet verder dan een schamele acht minuten. Eerder op de vrijdag gaf de Engelse coach nog op de persconferentie aan de verdediger graag bij The Villans te houden. "Het is volledig in de handen van Ax en Manchester United. We willen hem hier houden, ook permanent. We zien het niet zomaar als een huurovereenkomst tot het einde van het seizoen." 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!