Nieuws

'Franse OM zet onderzoek door naar mogelijke verkrachting van PSG-ster'

'Franse OM zet onderzoek door naar mogelijke verkrachting van PSG-ster'

28-02-2023 12:14

Het Openbaar Ministerie van Frankrijk heeft besloten de mogelijke verkrachtingszaak rond Achraf Hakimi te onderzoeken. De speler van PSG werd afgelopen zondag door een vrouw bechuldigd van het misdrijf.

De vrouw wilde geen aanklacht indienen, maar alleen een "verklaring van verkrachting" afleggen. Het OM heeft echter besloten achter de zaak aangegaan vanwege de details rondom de verklaring, schrijft Le Parisien. De vrouw en kinderen van Hakimi waren op vakantie tijdens het vermeende incident. 

Hakimi was alleen thuis en liet de vrouw naar zijn huis komen, verklaart het vermeende slachtoffer. De twee leerden elkaar kennen op Instagram. De vrouw claimt dat de Marokkaans international haar op de mond kuste, haar borsten kuste en met zijn vingers penetreerde, terwijl zij aangaf dit niet te willen. De vrouw duwde Hakimi van zich af en belde daarna een vriend om te worden opgehaald. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!