Nieuws

Feyenoord-trio in verband gebracht met Oranje: 'Gek als ze er niet bij zitten'

Feyenoord-trio in verband gebracht met Oranje: 'Gek als ze er niet bij zitten'

28-02-2023 08:55
1

De voorselectie van het Nederlands elftal wordt vrijdag bekendgemaakt. Mats Wieffer, Lutsharel Geertruida en Quilindschy Hartman worden bij Voetbalpraat van ESPN nadrukkelijk in verband gebracht met een uitverkiezing.

"We gaan er een beetje vanuit dat Ronald Koeman een beetje zijn handtekening onder die selectie gaat zetten", steekt Mikos Gouka van wal. "Hij is vrijdag ook op het trainingscomplex van Feyenoord geweest. Daar schijnt hij met Hartman te hebben gesproken. Als je begint als bondscoach is het logisch dat je ook naar de koploper kijkt. De koploper doet het goed, waarom zou je Wieffer niet oproepen?"

"Het zou echt gek zijn als ze alle drie niet in de voorselectie zouden zitten", reageert Kenneth Perez. "Dat zou je ook moeten doen als bondscoach. Dan heb je dat in ieder geval achter de rug en heb je daarna nog een paar weken om het definitief te beslissen."

"Ik kan niet wachten om Wieffer te zien tegen Shakhtar", vervolgt Perez. "Hij maakt een fantastisch goede indruk in Nederland, alleen je zou hem graag op dat niveau willen zien. Want hoe je het wendt of keert, ik zat verleden week naar Teun Koopmeiners te kijken. Die speelt wel op een niveau dat elke week iets meer vraagt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!