Nieuws

Schouten in verband gebracht met top-drie: 'Wel iets waar ik over na zou denken'

Schouten in verband gebracht met top-drie: 'Wel iets waar ik over na zou denken'

27-02-2023 21:51

Jerdy Schouten zou er wel over nadenken wanneer de Nederlandse top-drie bij hem aanklopt. De middenvelder van Bologna werd al eens aan Feyenoord gelinkt, maar tot een transfer kwam het toen niet.

Afgelopen zomer werd Schouten met Feyenoord in verband gebracht. De middenvelder uit de Serie A zou veel appcontact hebben gehad met Arne Slot, maar dat is verleden tijd. "Nee ik heb nu geen contact meer", begint Schouten in de uitzending van Rondo op Ziggo Sport. "Ik ben volledig gefocust op Bologna en nu niet meer bezig met een transfer."

Of de tot nu toe één-voudig Oranje-international wel zou overwegen om weer in Nederland te voetballen? "Dat is wel iets waar ik over na zou denken", aldus Schouten, die ook interesse geniet vanuit Italië. "Het is een beetje vergelijkbaar. Ik kijk dan vooral naar het feit dat je dan in de Champions League of Europa League gaat spelen. Dat wil ik erg graag", besluit hij.

Schouten was afgelopen weekend belangrijk voor Bologna. De Nederlander gaf de assist bij het winnende doelpunt tegen Internazionale (1-0). Met een zevende plek staat de club uit Noord-Italië er prima voor en is het in de race om Europees voetbal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!