Nieuws

'Opsteker voor Feyenoord na wegvallen Timber: Szymański hervat groepstraining'

'Opsteker voor Feyenoord na wegvallen Timber: Szymański hervat groepstraining'

27-02-2023 20:57 Laatste update: 21:02
1

Sebastian Szymański heeft maandag de groepstraining hervat bij Feyenoord, meldt 1908.nl. De Poolse middenvelder is herstellende van een knieblessure en dat gaat de goede kant op.

In de eerste helft van de met 1-1 gelijkgespeelde wedstrijd tegen FC Twente sloeg het noodlot toe. Szymański moest zich in de rust van het duel laten wisselen en enkele dagen later werd bekend dat hij er voor enige tijd uit zou liggen. Het mikpunt voor de rentree van de Pool leek de wedstrijd tegen Ajax op zondag 19 maart, maar wellicht dat er nu eerder van te komen.

Volgens het doorgaans betrouwbare medium wil Feyenoord niet te hard van stapel lopen, maar lijkt het zich nu wel voorzichtig te richten op de aanwezigheid van Szymański tijdens het Europa League-tweeluik tegen Shakhtar Donetsk.

Mocht het lukken om de aanvallende middenvelder eerder fit te krijgen, dan komt dat als geroepen voor Arne Slot. De oefenmeester kondigde afgelopen vrijdag aan dat er met Quinten Timber wederom een middenvelder voor lange tijd aan de kant staat. Een snellere terugkeer van Szymański geeft hem en Feyenoord dan ook meer opties.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!