Breaking news

PSV slaat grote slag: gewilde Bakayoko verlengt contract tot 2026

PSV slaat grote slag: gewilde Bakayoko verlengt contract tot 2026

27-02-2023 19:16 Laatste update: 19:20
3

PSV heeft het contract van Johan Bakayoko verlengd tot medio 2026. Dat maken de Eindhovenaren maandagavond bekend via hun officiële kanalen. De club is zeer tevreden over de 19-jarige aanvaller, die niet mag klagen over interesse van andere Europese topclubs.

Mede daarom slaat PSV een grote slag. Vorige maand besloot de clubdirectie nog om hem niet te verkopen aan Paris Saint-Germain, dat een bedrag van om en nabij de vijftien miljoen euro voor hem over zou hebben. PSV was al enige tijd in onderhandeling met het management van de Belg, maar heeft nu een doorbraak bereikt.

PSV nam Bakayoko in 2019 over van de jeugd van Anderlecht. Hij verlengde zijn contract in september 2021 al eens tot medio 2025. Nu komt daar dus weer een seizoen bij op. In het huidige Eredivisie-seizoen kwam hij dertienmaal in actie. Hij wist vier keer te scoren en gaf drie assists, waaronder twee in de wedstrijd tegen FC Twente van afgelopen zondag. Na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke geldt hij als een van de sterkhouders op de Eindhovense flanken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!