Nieuws

Rentree Pogba lonkt bij Juventus: 'En als het nodig is, gaat hij ook spelen'

Rentree Pogba lonkt bij Juventus: 'En als het nodig is, gaat hij ook spelen'

27-02-2023 18:23

Paul Pogba is dicht bij zijn rentree bij Juventus. Dat maakte trainer Massimiliano Allegri maandag bekend op de persconferentie. Tijdens de wedstrijd tegen Torino, die dinsdagavond op het programma staat, keert de middenvelder terug in de wedstrijdselectie.

"Hij voelt zich steeds beter en morgen keert hij terug in de wedstrijdselectie. En als het nodig is, gaat hij ook spelen. Lang spelen zal niet lukken, maar Pogba is een erg goede speler die impact kan hebben op de wedstrijd", aldus Allegri. De Oude Dame nam Pogba afgelopen zomer transfervrij over van Manchester United. Kort na het tekenen van zijn contract, liep hij een zware knieblessure op. Daardoor mistte hij ook het WK in Qatar.

De Juventus-supporters hoeven dus niet te rekenen op een basisplaats voor hun Franse ster. "Hij heeft al 315 dagen niet gespeeld. Ik spreek veel met hem. Hij moet zich beseffen dat hij met de juiste mentaliteit weer de goede weg vindt. Dan kan hij cruciaal zijn voor ons."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!