Nieuws

'Vitesse uit lijden verlost: Tottenham en Conte gaan niet in hoger beroep'

'Vitesse uit lijden verlost: Tottenham en Conte gaan niet in hoger beroep'

31-12-2021 15:06

Vitesse komt definitief in actie in de tussenronde van de Conference League. De Arnhemmers leefden in onzekerheid na het aangekondigde hoger beroep van Tottenham Hotspur, maar de Londenaren nemen die woorden terug. 

Tottenham Hotspur kon de laatste groepswedstrijd van de Conference League tegen Stade Rennes niet spelen, wegens een coronagolf in de selectie. Een nieuwe datum werd niet gevonden, waardoor de UEFA besloot dat Vitesse met een wedstrijd meer op de teller overwintert. Dit was tegen het zere been van Antonio Conte aan, die overwoog een hoger beroep tegen het orgaan aan te spannen.

Volgens De Gelderlander trekt Tottenham Hotspur dat besluit in. Het internationale sporttribunaal CAS ontving geen berichten uit Engeland, waardoor Vitesse voor het eerst in de clubgeschiedenis overwintert. Op 17 en 24 februari is Rapid Wien de tegenstander in het tweeluik. De winnaar plaatst zich voor de achtste finales van de Conference League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!