Nieuws

Schouten na hoofdrol tegen Inter: 'Altijd fijn als er goed over je wordt gepraat'

Schouten na hoofdrol tegen Inter: 'Altijd fijn als er goed over je wordt gepraat'

27-02-2023 12:00 Laatste update: 12:05
1

Dat heeft heel veel pijn gedaan en doet nog steeds pijn. Hij is de trainer die mij hier in Italië het vertrouwen heeft gegeven toen ik binnenkwam als jonge jongen en mij vrijwel direct wekelijks liet spelen. Dus hij is heel bepalend geweest voor mijn carrière. Ook als mens hadden we een goede band. We hopen allemaal dat hij van boven trots meekijkt hoe het team de laatste weken presteert

Door de overwinning op Inter staat Bologna comfortabel zevende en lijkt SSC Napoli met een voorsprong van achttien punten op Inter de titel niet meer te kunnen ontgaan. In de Italiaanse pers gaat het dan ook veel over Schouten. "Het is altijd fijn als er goed over je gepraat wordt na een wedstrijd, en dat gebeurt natuurlijk wel eens vaker", wordt de middenvelder geciteerd door De Telegraaf. "Maar dat het na een wedstrijd tegen een club als Inter gebeurt, waarin door ons gewonnen is, dat is niet normaal, haha."

Vervolgens wordt de enkelvoudig international serieuzer, wanneer het overlijden van Mihajlovic ter sprake komt. "Dat heeft heel veel pijn gedaan en doet nog steeds pijn. Hij is de trainer die mij hier in Italië het vertrouwen heeft gegeven toen ik binnenkwam als jonge jongen en mij vrijwel direct wekelijks liet spelen. Dus hij is heel bepalend geweest voor mijn carrière. Ook als mens hadden we een goede band. We hopen allemaal dat hij van boven trots meekijkt hoe het team de laatste weken presteert."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!