Nieuws

Heitinga zucht na woorden Wijndal: 'Is geen slimme opmerking, dat weet Owen ook'

Heitinga zucht na woorden Wijndal: 'Is geen slimme opmerking, dat weet Owen ook'

26-02-2023 18:06
1

John Heitinga stelt dat Owen Wijndal geen slimme opmerking heeft gemaakt in aanloop naar het duel met Union Berlin en Vitesse. De linksback meende dat Ajax de beste linkerkant van Nederland heeft en ook in Europa een goede beurt maakt.

Heitinga reageerde na het duel met Vitesse op het persmoment. "Ik vind de linkerkant van Paris Saint-Germain en Real Madrid ook wel aardig. Het is geen slimme opmerking van Owen, dat weet hij ook wel, dat bespreek je. Nu moet je het laten zien. Laat eerst maar zien dat je de beste linkerkant van Arnhem hebt, dan van Nederland en dan van Europa."

Volgens de trainer van Ajax is het inmiddels uitgepraat, maar moeten dergelijke kreten wel worden voorkomen. "Het was geen slimme opmerking, maar je moet het niet groter maken dan het is. Er zit ook nog een stukje jeugdigheid in", besluit Heitinga.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!