Opstellingen

Vermoedelijke opstellingen: verrassende naam bij PSV, sterkhouder terug bij Twente

Vermoedelijke opstellingen: verrassende naam bij PSV, sterkhouder terug bij Twente

26 februari - 08:30 Laatste update: 08:46

PSV hoopt zich zondag tegen FC Twente te herstellen van de uitschakeling in de Europa League. Ibrahim Sangaré keert na ziek te zijn geweest vermoedelijk terug in de basis. Bij de Tukkers worden er ook een aantal wijzigingen doorgevoerd.

Ruud van Nistelrooy kan in de topper tegen FC Twente weer rekenen op Sangaré volgens het Algemeen Dagblad. De Ivoriaan was net als de trainer ziek vorige week, alleen kon de controleur ook tegen Sevilla nog niet zijn opwachting maken. Tegen FC Twente is Sangaré weer van de partij. Samen met Xavi Simons en Joey Veerman vormt hij het middenveld. Guus Til moet op de bank plaatsnemen.

In de voorhoede kiest Van Nistelrooy voor een opvallende naam. Fabio Silva mag het een keer vanaf de aftrap proberen op linksbuiten. Samen met Luuk de Jong en Johan Bakayoko moet de Portugees voor de doelpunten gaan zorgen.

Bij FC Twente keren Ramiz Zerrouki en Robin Pröpper terug in de basis. Het duo moest het duel met Go Ahead Eagles aan zich voorbij laten gaan en dat werd Twente fataal. Er werd met 2-0 verloren in Deventer. De terugkeer van Zerrouki en Pröpper betekent dat Anass Salah-Eddine naar het middenveld doorschuift, Mathias Kjolo is er niet bij wegens een kaakblessure.

Het duel tussen PSV en FC Twente gaat om 16.45 uur van start in het Philips Stadion.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Mauro Júnior, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Sangaré, Simons, Veerman; Bakayoko, De Jong, Silva.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall; Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Salah-Edinne, Zerrouki, Steijn; Černý, Van Wolfswinkel, Misidjan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie