Van Dijk en Gakpo lopen weer tegen puntverlies aan met Liverpool

25-02-2023 23:06 Laatste update: 23:07

Liverpool heeft weer punten verspeeld in de Premier League. The Reds kwamen op bezoek bij Crystal Palace niet verder dan een bloedeloos gelijkspel en blijven steken op een zevende plek op de ranglijst.

Virgil van Dijk en Cody Gakpo verschenen allebei aan de aftrap voor het duel dat de kater tegen Real Madrid (2-5 verlies) moest wegspoelen. De oud- PSV'er bediende al vroeg in de wedstrijd Mohamed Salah, die rakelings naast schoot. Namens Liverpool was Diogo Jota ook dreigend, maar The Reds kwamen niet tot hele grote kansen in het lastige uitduel.

In de tweede helft moest Jota het veld verlaten voor Roberto Firmino. De Braziliaan wist geen gevaar te stichten, maar zag tien minuten voor tijd Cody Gakpo op de keeper afstormen. De Oranje-international kreeg de bal echter net niet achter doelman Vicente Guaita. Door het nieuwe puntverlies staat Liverpool nog altijd zevende in de Premier League en dus is er werk aan de winkel, wil de ploeg van trainer Jurgen Klopp zich nog plaatsen voor de Champions League.