Transfernieuws

'Messi en Busquets kunnen naar MLS, oud-speler Neville ziet spelers graag komen'

'Messi en Busquets kunnen naar MLS, oud-speler Neville ziet spelers graag komen'

25-02-2023 14:57

Lionel Messi en Sergio Busquets speelden jarenlang samen bij FC Barcelona en krijgen wellicht de kans om af te bouwen in de Verenigde Staten. Inter Miami CF maakt er geen geheim van dat de Argentijn en Spanjaard meer dan welkom zijn in de Major League Soccer.

Phil Neville, trainer van de club, gaat de geruchten niet ontkennen. "Ik ga niet zeggen dat er geen waarheid zit in de geruchten over onze interesse in Messi en Busquets", stelt de oud-speler van onder meer Manchester United tegenover The Times. "We willen de beste spelers ter wereld naar deze club halen."

Messi en Busquets wonnen met Argentinië, Spanje en Barcelona alles wat er te winnen viel. "Messi en Busquets zijn twee spelers die er de afgelopen jaren bovenuit steken. Ze zijn geweldige spelers die nog altijd een enorm grote rol kunnen spelen bij deze club. Voor de MLS zou het echt een gamechanger zijn."

In de Verenigde Staten wordt de sport steeds populairder, al is de MLS vooralsnog een plek waar topspelers hun carrière afsluiten. Volgens Neville kan Inter Miami weer op zoek naar twee grote namen. "Gonzalo Higuaín en Blaise Matuidi zijn gestopt, dus we hebben de kans om twee nieuwe topspelers binnen te halen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!