Nieuws

Directie van Sampdoria bedreigd met varkenshoofd: 'De volgende is van jou'

Directie van Sampdoria bedreigd met varkenshoofd: 'De volgende is van jou'

25-02-2023 14:38

De directie van Sampdoria heeft voor de tweede keer een bedreiging ontvangen op het hoofdkwartier van de club. Eerder werd al een kogel gevonden, deze keer ging het om een varkenshoofd met een boodschap.

De varkenskop werd in een pakket gevonden met een bijbehorend briefje, meldt onder meer Gianluca Di Marzio. 'Massimo Ferrero, Antonio Romei, de volgende koppen zullen van jou zijn', stond geschreven op het briefje. Ferrero is de voorzitter van de club en Romei de vice-voorzitter.

Sampdoria is bezig aan een belabberd seizoen en staat voorlaatste in de Serie A. De ultra's van de club zijn al langere tijd ontevreden en zijn nu overgestapt op bedreigingen richting het adres van de clubleiding. Twee seizoen geleden eindigde de club nog als negende in de Serie A, vorig seizoen werd plek vijftien behaald. 

De club staat bovendien voor een lastige reeks aan wedstrijden. In de komende vijf speelrondes worden onder meer SS Lazio, Juventus en AS Roma getroffen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!