Nieuws

'36-jarige Giroud weet van geen ophouden en is dichtbij contractverlenging'

'36-jarige Giroud weet van geen ophouden en is dichtbij contractverlenging'

25-02-2023 11:11

Olivier Giroud is dichtbij een verlenging van zijn contract bij AC Milan. Dat zegt de 36-jarige spits zelf in gesprek met DAZN. De doelpuntenmachine staat sinds de zomer van 2021 onder contract bij I Rossoneri, en heeft het er enorm naar zijn zin.

"Ik wil bij AC Milan blijven, dus ik hoop dat we snel tot een akkoord komen. We zijn daarover in gesprek en ik heb het gevoel dat dat wel goed komt", aldus de Fransman. Het contract van Giroud loopt aan het eind van het seizoen af en dus wordt er gekeken naar de mogelijkheden. Tijdens het afgelopen transferwindow werd een potentieel aanbod van Everton nog afgewezen.

Giroud wist in het huidige Serie A-seizoen zevenmaal te scoren in 21 wedstrijden. Bovendien gaf hij vier assists. Vorige week speelde hij met AC Milan nog de volle negentig minuten in de achtste finales van de Champions League tegen Tottenham Hotspur (1-0 winst). Daardoor lonkt de eerste kwartfinale sinds 2012 voor de Milanezen. Ook voor het Franse nationale elftal is Giroud van grote waarde. In 120 interlands scoorde hij 53 keer, een record. In 2018 werden Les Bleus samen met Giroud wereldkampioen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!