Nieuws

Slecht nieuws voor Xavi richting Clásico: aanvaller kampt met knieblessure

Slecht nieuws voor Xavi richting Clásico: aanvaller kampt met knieblessure

25-02-2023 10:51

FC Barcelona moet het de komende tijd waarschijnlijk stellen zonder Ansu Fati. De 20-jarige aanvaller heeft vrijdagmiddag op de training een blessure opgelopen aan zijn linkerknie. Dat meldt de Catalaanse club via haar officiële kanalen.

Een dag eerder werd Barcelona in de tussenronde van de Europa League nog uitgeschakeld door het Manchester United van Erik ten Hag. In de met 2-1 verloren wedstrijd mocht Fati een kwartier invallen. Vrijdag volgde met de blessure van het supertalent opnieuw slecht nieuws voor trainer Xavi. Het is echter niet bekend hoe lang hij aan de kant staat.

Waar het Europese avontuur van Barcelona zodoende stopte, gloort er in de Spaanse competitie wel groots succes. La Blaugrana staat fier bovenaan en heeft een gat van maar liefst acht punten geslagen ten opzichte van directe achtervolger Real Madrid. Komende donderdag wacht een absolute kraker in de halve finales van de beker, als de ploeg in het eerste treffen van een tweeluik afreist naar Santiago Bernabéu.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!