Nieuws

Oorzaak blessure Feyenoord-sterkhouder geduid: 'Teamgenoot viel op zijn knie'

Oorzaak blessure Feyenoord-sterkhouder geduid: 'Teamgenoot viel op zijn knie'

25-02-2023 10:11

Vrijdagochtend werd bekend dat Quinten Timber maanden uit de roulatie zal zijn bij Feyenoord. De middenvelder die in de zomer werd overgenomen van FC Utrecht kampt met een knieblessure. In de talkshow FC Rijnmond wordt gesteld dat dat komt door een botsing met een teamgenoot.

"Hij heeft op de training een knieblessure opgelopen. Een medespeler viel op zijn knie waardoor hij flink geblesseerd is geraakt", aldus clubwatcher Dennis van Eersel. Thomas Verhaar, oud-speler van onder meer Sparta Rotterdam en Excelsior, vindt het ontbreken van Timber een enorme aderlating voor Feyenoord. "Die gaan ze wel missen. Als hij de beste versie van zichzelf is, kan hij een hele waardevolle speler voor het team zijn."

De Rotterdammers staan nog altijd op de eerste plaats in de Eredivisie en maken zodoende een grote kans op de eerste landstitel sinds 2017. Het verschil met directe achtervolger Ajax bedraagt drie punten. Naast Timber zitten ook Justin Bijlow, Gernot Trauner, Sebastian Szymanski, Alireza Jahanbakhsh en Patrik Wålemark in de lappenmand. Komende maand nemen ze het in de achtste finales van de Europa League tweemaal op tegen Shakhtar Donetsk en staat de kwartfinale van de KNVB beker tegen sc Heerenveen nog op de rol.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!