Breaking news

Feyenoord heeft slecht nieuws: Timber 'geruime tijd' buitenspel door knieblessure

Feyenoord heeft slecht nieuws: Timber 'geruime tijd' buitenspel door knieblessure

24-02-2023 11:14 Laatste update: 11:20

Slecht nieuws voor Feyenoord. Quinten Timber heeft een zware knieblessure opgelopen en staat de komende tijd buitenspel. Dat melden de Rotterdammers via de officiële kanalen.

Uit het statement op de clubsite van Feyenoord blijkt dat de verwachting is dat de middenvelder 'geruime tijd' niet in actie kan komen, zonder dat precies duidelijk wordt of er sprake is van een revalidatietermijn van weken of maanden.

'Timber liep de blessure op ongelukkige wijze op tijdens de training in aanloop naar de wedstrijd tegen Fortuna Sittard van aankomende zondag', melden de Rotterdammers. Het is voor de tweede keer sinds zijn zomerse komst naar de Maasstad dat de spelverdeler buitenspel staat door een blessure. 

Tussen december en januari stond Timber ook al aan de kant wegens een blessure. Tot dusver kan de 21-jarige voetballer twintig officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Feyenoord overleggen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!