Reactie

Doekhi beleeft bijzondere avond tegen Ajax: 'Scoren met familie en vrienden erbij'

Doekhi beleeft bijzondere avond tegen Ajax: 'Scoren met familie en vrienden erbij'

24-02-2023 08:02

Danilho Doekhi geniet met volle teugen van hoe het seizoen van Union Berlin verloopt. De verdediger wist Ajax te verslaan (3-1), zelfs pijn te doen met een doelpunt en genoot van de sfeer.

"Nu heb je het zelf kunnen beleven, leuk dat de Nederlanders in het stadion het nu ook eens gezien hebben. Dit is elke thuiswedstrijd negentig minuten lang, in elke competitie. Ze maken er altijd een spektakel van", begint Doekhi in gesprek met ESPN, geciteeerd door Voetbal International. De verdediger beseft dat Union aan iets moois bezig is.

"Ik had niet gedacht dat we in februari tweede zouden staan, dat we in de Europa League zo ver zouden komen. Maar we zijn aan een mooi seizoen bezig, dus wie weet wat er nog mogelijk is", vervolgt de Nederlander, die beseft dat de Duitsers moeilijk te verslaan zijn. "We zijn een compacte ploeg, die moeilijk te verslaan is. Hopelijk is er aan het eind van het seizoen iets moois."

Ook op persoonlijk vlak kon de avond voor Doekhi niet meer stuk. "Dit is een hele mooie wedstrijd voor mij. Met familie en vrienden erbij, en dan nog scoren. Da's heel mooi, dan komt er wel wat ontlading vrij. We moeten het een klein beetje vieren, maar niet al te lang", besloot de verdediger, die aankomende zondag tegen Bundesliga-koploper Bayern München speelt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!