Opstellingen

Vermoedelijke opstelling PSV: Sangaré kan niet starten, Teze weer geslachtofferd

Vermoedelijke opstelling PSV: Sangaré kan niet starten, Teze weer geslachtofferd

23-02-2023 07:21

PSV staat donderdagavond voor de onmogelijke opgave om drie doelpunten achterstand goed te maken tegen Sevilla FC. Ruud van Nistelrooy moet zijn elftal vermoedelijk noodgedwongen wijzigen ten opzichte van het duel in Andalusië.

Van Nistelrooy kan in Eindhoven niet de hele wedstrijd een beschikking doen op Ibrahim Sangaré. De Ivoriaanse middenvelder was de afgelopen week, net als de oefenmeester zelf, ziek. Door de afwezigheid van de controleur begint Erick Gutierrez in de basis bij de Eindhovenaren.

In de verdediging verdwijnt Jordan Teze weer uit de basis. De jeugdexponent van PSV mocht tegen FC Utrecht nog in de basis beginnen doordat Mauro Junior op het middenveld begon, maar de Braziliaan begint tegen Sevilla 'gewoon' weer op rechtsback.

Het Algemeen Dagblad verwacht bovendien dat Johan Bakayoko zijn basisplaats in de voorhoede behoudt. De Belgische aanvaller kreeg tegen FC Utrecht de voorkeur boven Ismael Saibari en betaalde dat vertrouwen uit met een doelpunt.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Mauro Júnior, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Gutiérrez, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Simons

Vermoedelijke opstelling Sevilla: Bono; Nianzou, Fernando, Telles, Navas; Jordan, Rakitici, Acuna; Gil, En-Nesyri, Torres

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!