Reactie

Onana blij met zege: 'Je kunt wel een redding maken, maar vervolgens niet winnen'

Onana blij met zege: 'Je kunt wel een redding maken, maar vervolgens niet winnen'

22-02-2023 23:40

André Onana was woensdagavond goud waard voor Internazionale. De Milanezen wonnen met 1-0 van FC Porto in de achtste finales van de Champions League. De oud-Ajacied hield zijn doel schoon, maar volgens hem was het doelpunt van Romelu Lukaku in de slotfase veel belangrijker.

Na afloop stond hij voor de camera's van RTL 7. "Dat doelpunt is het aller belangrijkste. Je kunt wel een redding maken, maar vervolgens niet winnen. Ik ben er blij mee, ook voor hem. The big guy is back", aldus Onana over Lukaku.

Porto bood sterke tegenstand. Voor de buitenwacht was dat wellicht knap en onverwacht, maar zo dacht de Kameroener er niet over. "Het was voor mij persoonlijk wat ik ervan had verwacht. In de Champions League speel je gewoon tegen sterke ploegen."

Hij had nog een kleine aanvaring met teamgenoot Edin Dzeko. De toeschouwers waren getuige van een aardig scheldkanon richting de Bosnische spits. "Dat hoort erbij. Soms heb je een meningsverschil, maar we willen allemaal het team beter maken. Je moet samen verantwoordelijkheid nemen en zorgen dat alles goed verloopt." Tot slot vertelt Onana donderdagavond voor de buis te zitten als Ajax op bezoek gaat bij Union Berlin in de Europa League. "Ik ga zeker kijken. Ik hoop dat ze winnen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!