Nieuws

Haatberichten laten Fitz-Jim koud: 'Heb daar al mijn hele leven mee te maken'

Haatberichten laten Fitz-Jim koud: 'Heb daar al mijn hele leven mee te maken'

22-02-2023 15:46

Kiam Fitz-Jim trekt zich niets aan van haatberichten over zijn kapsel. Het 19-jarige talent van Ajax leest wel eens negatieve reacties over zijn haardracht, maar dat laat hem koud.

"Mensen zeggen soms dat ik op een meisje lijk, maar ik trek mij daar niks van aan", begint Fitz-Jim in gesprek met AjaxTV. De middenvelder is het gewend. "Daar heb ik al mijn hele leven mee te maken. Vooral vroeger toen ik kleiner was en een zachter gezicht had. Maar ik trek er niet zoveel van aan. Als mensen daar blij van worden, dan moeten ze dat vooral doen."

"Er zijn weinig mensen die in mijn gezicht zeggen: Je lijkt op een wijf!", vervolgt Fitz-Jim, waarvan die zich totaal niets aantrekt van de uitlatingen. "Maar als ze dat onder m'n Instagram willen zetten, dan moeten ze dat vooral doen. Als je een volwassen kerel bent en zegt dat ik op een meisje lijk, dan vind ik dat kinderachtig", besluit hij.

Fitz-Jim viel dit huidige seizoen twee keer in bij de hoofdmacht van Ajax in de Eredivisie. In de KNVB-beker stond hij zelfs in de basis tegen FC Den Bosch.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!