Nieuws

Alles wat Feyenoord ademt haalt opgelucht adem: Hancko hervat de groepstraining

Alles wat Feyenoord ademt haalt opgelucht adem: Hancko hervat de groepstraining

22-02-2023 14:09
1

Een zucht van verlichting slaakt in Rotterdam-Zuid. Dávid Hancko heeft de groepstraining van Feyenoord 'gewoon' weer hervat, weet 1908.nl.

Dinsdagmiddag kwam het nieuws naar buiten dat Hancko een tik op zijn enkel had gekregen, waardoor hij het restant van de groepstraining moest missen. Even werd er dus gevreesd dat er naast Justin Bijlow, Gernot Trauner en Sebastian Szymanski nog een sterkhouder aan de kant zou staan bij Feyenoord, maar dat lijkt dus een grote storm in een glas water.

Naast Hancko is er meer goed blessurenieuws voor Feyenoord. Mocht Trauner geen terugslag krijgen, dan reist hij aankomende zondag al met de Rotterdammers mee naar Fortuna Sittard om daar eventueel wat minuten te maken. Verder mikt de Stadionclub op een rentree van Szymanski en Bijlow tijdens de Klassieker tegen Ajax. Die wordt 19 maart afgewerkt in de Johan Cruijff Arena.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!