Nieuws

Van Nistelrooij en Sangaré terug bij PSV, basisplek Ivoriaan 'zeer twijfelachtig'

Van Nistelrooij en Sangaré terug bij PSV, basisplek Ivoriaan 'zeer twijfelachtig'

22 februari - 13:35

Die griepgolf is weer weggetrokken uit de PSV-selectie. Dat betekent dat Ibrahim Sangaré en trainer Ruud van Nistelrooij weer op het veld staan in de Europa League-return tegen Sevilla.

Zowel Sangaré als Van Nistelrooij moesten het Eredivisieduel tegen FC Utrecht (2-2) van afgelopen week aan zich voorbij laten gaan wegens ziekte, maar het tweetal is nu weer op het trainingsveld verschenen meldt het Eindhovens Dagblad. Wel is het nog maar de vraag of de Ivoriaan in de basis kan starten. Volgens de oefenmeetser van de Eindhovenaren is het 'zeer twijfelachtig' dat de middenvelder kan starten. 

De Ivoriaan werd gemist, maar in de aanval zit PSV momenteel nog erg dun. Zowel Thorgan Hazard, Anwar El Ghazi en Sávio kampen momenteel met spierblessures en trainen ook nog niet individueel. Daardoor geeft Van Nistelrooij de kans aan Jason van Duiven, een jonge spits die zich momenteel goed ontwikkelt bij Jong PSV.

Donderdagavond staat het treffen tussen PSV en Sevilla op het programma. De Eindhovenaren zullen om 18.45 proberen de 3-0 achterstand ongedaan te maken.

De selectie waar PSV woensdag mee trainde

Keepers: Benitez, Drommel, Waterman
Verdedigers: Obispo, Teze, Ramalho, Mwene, Van Aanholt, Seelt, Boscagli, Mauro, Branthwaite
Middenvelders: Veerman, Gutiérrez, Til, Sangaré, Simons, Ledezma, Colyn
Aanvallers: Bakayoko, De Jong, Saibari, Silva, Van Duiven

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie