Transfernieuws

Brobbey doet op Instagram van zich spreken: aanvaller hint naar Ajax-terugkeer

Brobbey doet op Instagram van zich spreken: aanvaller hint naar Ajax-terugkeer

30-12-2021 21:19 Laatste update: 21:22

Brian Brobbey heeft op Instagram heeft zijn terugkeer bij Ajax bevestigd. Via het sociale medium hint de fysiek sterke spits nadrukkelijk op de aanstaande overgang. De huurtransfer van de speler van RB Leipzig naar de hoofdstedelingen is nog altijd niet officieel bevestigd.  

Bij een door Brobbey geplaatste foto voegt hij het volgende onderschrift bij: 'Nu terug naar het werk.' Achter zijn post plaats de aanvaller drie Andreaskruizen, refererend aan een terugkeer naar Ajax.  

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Brian Brobbey (@brianbrobbeyy)

Vervolgens reageren diverse spelers van de Amsterdamse club onder de foto. Zo plaatst Ryan Gravenberch een reactie met 'drie kruizen' gevolgd door een hartjes-emoticon. Het lijkt een kwestie van tijd voordat de transfer definitief wordt bevestigd. Afgelopen zomer vertrok de negentienjarige aanvaller nog transfervrij naar Die Roten Bullen, nadat hij geen overeenstemming over een nieuw contract wist te bereiken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!