Nieuws

Paris Saint-Germain communiceert over ernst van de enkelblessure van Neymar

Paris Saint-Germain communiceert over ernst van de enkelblessure van Neymar

22 februari - 07:05

Neymar Junior heeft wel degelijk schade aan zijn enkel opgelopen. De Braziliaan verliet afgelopen weekend per brancard het veld in de wedstrijd tegen Lille OSC (4-3).

Dat meldt Paris Saint-Germain middels een blessure-update op de website. Volgens de Franse club heeft Neymar zijn enkel verstuikt en is er sprake van schade aan de banden. Dat betekent dat de Braziliaan minimaal één competitiewedstrijd moet missen. Daarna wordt er verder gekeken naar de ernst van de blessure.

Het gaat om het competitieduel met Olympique Marseille. Waar ze nu in Parijs communiceren volgende week met een nieuwe update te komen, zullen ze hun hart vasthouden. Over twee weken staat de return in de Champions League tegen Bayern München op het programma. Daarin zal PSG alle stootkracht nodig hebben, aangezien het heenduel met 0-1 werd verloren.

Mocht PSG Neymar missen tegen Bayern München, dan is dat de tweede sterspeler die minuten uit het Champions League-tweeluik mist. Afgelopen week moest ook Kylian Mbappé een klein uur missen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie