Nieuws

Matthäus: 'Je krijgt de indruk dat niet iedereen meer achter Nagelsmann staat'

Matthäus: 'Je krijgt de indruk dat niet iedereen meer achter Nagelsmann staat'

21-02-2023 10:15 Laatste update: 10:17

Lothar Matthäus ziet de steun voor Julian Nagelsmann bij de clubleiding van Bayern München slinken. Dat schrijft de Duitse voetballegende in zijn column voor de Duitse tak van Sky Sports.

Bayern München domineert dit seizoen nog niet in de Bundesliga zoals in voorgaande seizoenen. Der Rekordmeister heeft na 21 speelrondes evenveel punten als Borussia Dortmund en Union Berlin. 'De fans van Bayern mogen ook blij zijn dat we eindelijk zo'n titelgevecht meemaken. Het zou erg speciaal voor hen zijn om de kampioenstrofee te winnen op de laatste dag van de competitie en niet al tien punten voorsprong te hebben op de concurrentie met Pasen', aldus Matthäus in zijn column.

Nagelsmann was na afloop van de verloren wedstrijd (3-2) tegen Borussia Mönchengladbach woedend. De trainer van Bayern München liep vloekend en tierend door de mixed zone. 'Er staat een ongelooflijke druk op deze jonge Bayern-coach, er staan ​​miljoenen op het spel en ik weet als geen ander hoe het is om na de wedstrijd je frustratie te uiten op de scheidsrechter in de kleedkamer. Dus laten we Nagelsmann daar alsjeblieft niet voor veroordelen, het is juist fijn dat er emoties zijn. Bayern had hun coach nooit in deze situatie mogen laten komen.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!