Nieuws

Spalletti kijkt uit naar duel met Frankfurt en is lovend: 'Vol flair en ideeën'

Spalletti kijkt uit naar duel met Frankfurt en is lovend: 'Vol flair en ideeën'

21-02-2023 09:50 Laatste update: 15:30

Napoli-trainer Luciano Spalletti heeft alle vertrouwen in de Champions League-confrontatie met Eintracht Frankfurt. De Italiaan rekent op zijn sterspelers, maar verwacht niet dat het makkelijk wordt.

Op de persconferentie voorafgaand aan het duel looft Spalletti Victor Osimhen en Khvicha Kvaratskhelia. Samen waren zij dit seizoen al goed voor 31 goals. "Deze twee spelers hebben de flair, de ideeën en de kwaliteiten voor een boodschap aan de wereld", vertelt Spalletti. "Aan de andere kant zijn ze nog heel erg jong. Maar ik ben ervan overtuigd dat ze dinsdag met de juiste houding aan de aftrap komen."

Vertrouwen in een goed resultaat heeft Spalletti genoeg. "Ze hebben meer ervaring in Knock-out-wedstrijden, maar we hebben ons goed ontwikkeld de laatste wedstrijden. We hebben genoeg potentieel, maar de tegenstander ook. Napoli is er sterk, maar zij hebben ook kans. Het is fifty-fifty."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!