Nieuws

'Juventus is niet overtuigd van Depay en ziet ruildeal niet zitten met Barcelona'

'Juventus is niet overtuigd van Depay en ziet ruildeal niet zitten met Barcelona'

30-12-2021 18:49 Laatste update: 18:50

FC Barcelona wil met de komst van Álvaro Morata een nieuwe slag slaan op de transfermarkt. De aan Juventus verhuurde spits, staat nog onder contract bij Atlético Madrid. De Oude Dame lijkt niet open te staan voor een rol van Memphis Depay in de transfer.   

De doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano weet dat Juventus direct benaderd is door de Catalaanse club. De Italiaan stelt dat Depay een onderdeel moet worden in de transfer van de oud-speler van Real Madrid. De Italiaanse club ziet op haar beurt geen rol weggelegd voor de Oranje international in een transfer van Morata, verzekert de transferspecialist. 

Atlético Madrid staat open voor een definitieve transfer van de Spanjaard. Eerder op de donderdag werd duidelijk dat hoofdtrainer Xavi al met Morata belde om hem te peilen voor een eventuele overstap. Daaruit bleek dat de kopsterke aanvaller niet tevreden is in Turijn en een terugkeer naar Spanje ziet zitten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!