Nieuws

Godts reageert op droomdebuut: 'Het maken van doelpunten zit in me'

Godts reageert op droomdebuut: 'Het maken van doelpunten zit in me'

20-02-2023 23:39 Laatste update: 23:41

Mika Godts kan tevreden terugkijken op zijn debuut bij Jong Ajax. De zeventienjarige Belg zorgde zes minuten na zijn invalsbeurt voor de 3-1 en zag de ploeg met 4-2 van MVV Maastricht winnen.

Godts, die deze winter van Jong Genk naar Ajax vertrok, verscheen na afloop van het duel voor de camera van ESPN. De tiener mag spreken van een prima invalbeurt. "Ik was blij om minuten te maken en mijn spel te laten zien, gelukkig ook met een goaltje. Het maken van doelpunten zit in me, maar dat betekent niet dat het altijd makkelijk gaat. Het maken van doelpunten en dribbels zit wel in me."

De Belg arriveerde eind januari, maar mocht vanwege de nodige papieren nog niet trainen bij de Amsterdammers. Daarom trainde de speler de eerste weken alleen. "Sinds deze week train ik mee met Jong Ajax. Ik voel me goed en ben goed verwelkomd. Nu de eerste wedstrijd en dat voelde goed", meent Godts. "Nu ben ik bij Ajax en ik ben heel blij."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!