Nieuws

Hatayspor rouwt opnieuw na Atsu-drama, technisch directeur (48) overleden

Hatayspor rouwt opnieuw na Atsu-drama, technisch directeur (48) overleden

20-02-2023 21:42

Na de aardbevingsramp in Turkije heeft Hatayspor een nieuwe tragedie te verwerken gekregen. Technisch directeur Taner Savut heeft net als Christian Atsu de ramp niet overleefd.

Hatayspor maakt via de officiële kanalen bekend dat Savut het leven heeft gelaten na de verschrikkelijke aardbevingreeks in Turkije en Syrië. Na het vinden van het lichaam van Atsu op zaterdag werd het lichaam van Savut maandag gevonden. De technisch directeur voetbalde in het verleden onder meer voor Fenerbahçe, Göztepe en Alanyaspor.

De club deelt het nieuws met groot verdriet. 'Met grote droefenis hebben we vernomen dat sportief directeur Taner Savut om het leven is gekomen bij de aardbevingsramp die ons land heeft getroffen. Onze condoleances gaan uit naar zijn familie en de Hatayspor-gemeenschap.'

De ramp in Turkije heeft tot dusver duizenden levens geëist. Tot overmaat van ramp werd Turkije maandag opnieuw geteisterd door een aardbeving met een kracht van 6.4 op de Schaal van Richter. Ook door die aardbeving zijn mensen omgekomen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!