Nieuws

Modric (37) wil langer door bij Real: Ik wil geen verlenging cadeau krijgen

Modric (37) wil langer door bij Real: "Ik wil geen verlenging cadeau krijgen"

20-02-2023 19:53

Als het aan Luka Modric ligt, speelt hij ook volgend seizoen nog in het maagdelijk witte tenue van Real Madrid. De Kroatische spelverdeler beschikt over een aflopend contract en wil alleen op basis van zijn sportieve prestaties een langer verblijf in de Spaanse hoofdstad verzekeren.

Voorafgaand aan de clash met Liverpool in de achtste finale van de Champions League is Modric aangeschoven voor het persmoment. Hij omschrijft het weerzien met de finalist van het afgelopen seizoen als 'een zeer belangrijke en zeer zware wedstrijd'. "We spelen in een historisch stadion en zij hebben geweldige fans achter zich", zegt de man met de fluwelen traptechniek op de persconferentie

Vervolgens wordt de 37-jarige spelverdeler gevraagd naar zijn toekomst. "Ik kan niets zeggen over een eventuele verlenging, omdat ik nog niet met de club heb gesproken. Ik ben erg kalm en ik herhaal altijd hetzelfde: ik wil hier doorgaan. Ik voel me goed en ik wil door. Maar ik moet ook met de club praten en kijken wat zij met mij willen."

Modric is ondanks zijn leeftijd nog altijd een zeer gewaardeerde basiskracht bij Real Madrid "Niemand heeft ooit gegeven me iets. Ik wil het verdienen om door te gaan, ik wil geen verlenging cadeau krijgen. Niets kan mijn relatie of mijn gedachten met de club veranderen. Madrid is de club van mijn leven en niemand kan dat verbreken of veranderen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!