Nieuws

'De speler die Kökcü moest vervangen, is de grootste tegenvaller van Feyenoord'

'De speler die Kökcü moest vervangen, is de grootste tegenvaller van Feyenoord'

20-02-2023 17:41 Laatste update: 17:45
1

Quinten Timber is door het ijs gezakt als directe vervanger van Orkun Kökcü. De middenvelder moest tegen AZ een linie terug op het veld, maar naderhand werd duidelijk dat hij geen waardige vervanger was van de geschorste Turk.

Journalist Jeroen Grueter stelt dat Kökcü flink werd gemist tegen AZ. Ondanks het feit dat de Rotterdammers de volle buit pakten (2-1) viel Timber door de mand. "De speler die Kökcü moest vervangen, vind ik de grootste tegenvaller binnen het hele aankoopbeleid van Feyenoord", begint Grueter bij de NOS Podcast. "Daar hebben ze serieus veel geld voor uitgegeven. Nu hebben we hem door het hele seizoen heen veel in actie gezien, en eigenlijk behoort hij nooit tot de beteren. Eerder tot de slechteren."

Voor Timber werd ruim zeven miljoen euro neergelegd door de Rotterdammers. "Hij werd ook van het veld gehaald en vervangen door nota bene Taabouni. Dit was wel een examen voor Timber en dat heeft hij niet gehaald. Hij moest eigenlijk Kökcü doen vergeten."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!