Nieuws

'Contractverlenging Rashford prioriteit bij United, ook gesprekken met Portugees'

'Contractverlenging Rashford prioriteit bij United, ook gesprekken met Portugees'

20 februari - 10:36 Laatste update: 12:53

De contractverlenging van Marcus Rashford bij Manchester United is topprioriteit nummer één. Erik ten Hag zou de aanvaller dolgraag willen behouden en geeft aan dat de gesprekken in volle gang zijn.

Rashford beschikt over een contract tot de zomer van 2024 bij United. Ten Hag ziet liever dat het contract van de aanvaller wordt opengebroken zodat de Engelsman langer vastligt op Old Trafford. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Leicester City sprak de Nederlander al met Sky Sports over zijn contractsituatie.

"Natuurlijk is hij onze prioriteit", vertelde de Nederlander. "We werken er aan. Wacht maar af, maar op de achtergrond werken we er hard aan. We moeten hem langer vastleggen." Volgens Fabrizio Romano is United naast het contract van Rashford  ook bezig met het langer vastleggen van Diogo Dalot. De Portugees wordt volgens de journalist voor de lange termijn gezien als belangrijke pion in het elftal.

Dat Ten Hag gelukkig is met zijn aanvaller bleek zondag wel. Rashford was hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de overwinning op Leicester door tweemaal te scoren. "Hij voelt zich erg goed. Je weet gewoon dat hij gaat scoren als hij in bepaalde posities komt. Het hele team staat er prima voor, maar dat geldt zeker voor Marcus", sprak de oefenmeester na afloop.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie