Nieuws

Boussaid liet Benítez het nakijken: 'Voelde hem bij de aanname al hangen'

Boussaid liet Benítez het nakijken: 'Voelde hem bij de aanname al hangen'

20-02-2023 09:53 Laatste update: 09:56
1

Othman Boussaid deed het Stadion Galgenwaard zondag schudden op de grondvesten met een geweldige goal tegen PSV. De kleine Belg wist bij zijn aanname al dat zijn afstandsschot doelman Walter Benítez zou verschalken.

Boussaid meldde zich na afloop van de wedstrijd bij de camera van ESPN. "Ik nam hem goed aan en wist al dat hij binnenging bij de aanname. En dan schiet je hem zo binnen. Ik zag Walter Benítez al anticiperen, maar besloot hem in de korte hoek te schieten. Hij viel geweldig binnen. Dat voelde ik bij het schot al."

Utrecht neemt genoegen met een punt tegen PSV, stelt de voetballer. "Als je kijkt naar de wedstrijd, ben je wel tevreden, want ze hebben wel veel kansen gemist. Een punt tegen PSV is wel iets waar je blij mee mag zijn. In de eerste helft deden we niet onder, maar als je naar de laatste minuten kijkt is een punt iets waar je blij mee mag zijn."

Jens Toornstra en Can Bozdogan waren afwezig voor de wedstrijd. Boussaid stelt dat de twee spelers werden gemist, maar plaatst een kanttekening. "We hebben ook nog andere goede spelers en die hebben het vandaag ook getoond. Het is goed dat we spelers hebben die meteen kunnen veranderen en de plek van Jens en Can kunnen pakken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!