Nieuws

Ten Hag onthult wat hij naar de United-fans riep na afloop van Leicester-thuis

Ten Hag onthult wat hij naar de United-fans riep na afloop van Leicester-thuis

19-02-2023 23:42

Erik ten Hag zit op zijn plaats bij Manchester United. De Nederlandse manager had na afloop van het gewonnen duel tegen Leicester City (3-0) interactie met het publiek en onthulde wat hij precies riep.

Door twee goals van Marcus Rashford en één treffer van Jadon Sancho zegevierde Manchester United ten koste van Leicester City. Daarmee heeft de Engelse grootmacht zich stevig op de derde plaats genesteld. Ook in de Europa League is United nog actief en dat was ook hetgeen waar Ten Hag na afloop van het duel naar verwees.

"Ik zei: kom donderdag!", aldus Ten Hag, geciteerd door Manchester Evening News. De Nederlandse manager doelt daarmee op de Europa League-wedstrijd tegen FC Barcelona van aankomende donderdag. "Het is een grote wedstrijd. Samen met de fans kunnen we Barcelona verslaan."

"Ik ben blij dat de fans vertrouwen in mij hebben. Ik voel me betrokken bij de club en ben blij hier te zijn", vervolgt Ten Hag, die nog veel in petto heeft. "Ik ga alles geven om zo goed mogelijk te presteren zodat we hopelijk boven onszelf uit kunnen stijgen", klinkt het.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!